Adopteer een lammetje

Helaas kan er voor het seizoen 2017-2018 geen lammetje meer geadopteerd worden. 

We kunnen u wel op de wachtlijst zetten.Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau of zou u zelf wel graag een lammetje willen hebben, maar heeft u daar geen plaats voor? Adopteer dan een lammetje!
Het adopteren van een lammetje kost € 30,- per jaar. Wat krijgt u hiervoor ?

Voorwaarden Adoptielammetje

* U mag zelf de naam verzinnen voor het lammetje/schaap. Deze naam blijft van dat schaap totdat het weg gaat, als de adoptie wordt beëindigd of als het schaap dood  gaat.


* Als het schaap weg gaat of dood gaat mag u een nieuwe naam verzinnen voor haar opvolger.

* Aangezien we maar maximaal 15 volwassen schapen kunnen hebben, geldt de stelling wie het eerst komt wie het eerst maalt, de anderen zullen op een wachtlijst geplaatst worden.  

* In principe kunnen alleen ooilammetjes (de vrouwelijk dieren) worden geadopteerd. Dit omdat de meeste rammen aan het eind van het seizoen verkocht worden en dit is niet leuk voor de adoptief ouder(s). In een enkel  geval betreft de adoptie toch een ram maar deze wordt dan gecastreerd en mag dan bij de kudde blijven. Bij hoge uitzondering mag een ram blijven om later als dekram ingezet te kunnen worden.

* Zodra u een lammetje heeft toegekend gekregen betaalt u € 30,- via de bank of contant ter plaatse. 
* U krijgt van ons een Certificaat waarop de naam en het nummer van het lam staan en een foto van het lam toen het pas geboren was.

* U wordt ook op de hoogte gehouden van het wel en wee van het dier en krijgt een geboortekaartje als het schaap (een) lammetje(s) heeft gekregen. 

* Helaas kan het ook gebeuren dat het dier ziek wordt of sterft. Ook dit melden we. U kunt dan besluiten de adoptie te beëindigen of ervoor kiezen een ander lammetje te adopteren. 

* Als het schaap een jaar oud is, kunt u de adoptie beëindigen of verlengen. Mocht u de adoptie beëindigen, dan wil dat niet zeggen dat het schaap weggaat.

Adoptie FormulierVul onderstaand het formulier in om een lammetje te adopteren en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CAPTCHA